Productfilter

Categorie


Kleur

Merk


Textiel

Weergave:TegelsLijst

Duurzame kleding bedrukken kan bij ons! U vindt onze Stanley/Stella collectie in onze showroom in Kalmthout, op 20 minuten rijden van Antwerpen. Stanley/Stella werkt nauw samen met de leveranciers om alleen de beste grondstoffen in te kopen. Bovendien worden deze zodanig geteeld en gemaakt worden dat ze mensen, dieren en het milieu niet schaden. 

Er worden uitsluitend GOTS-gecertificeerd biokatoen uit India, gerecycled polyester uit China en andere duurzame materialen zoals Modal® gebruikt.

Sinds de lancering in 2012 pakt het modelabel STANLEY/STELLA uit met collecties die schitteren door hun eenvoud en zo de essentie van kleding samenvatten. Vooral de Cruiser hoodies zijn zeer populiar door hun 350 grams katoen, en de creator door zijn mooie pasvorm en heerlijke stof

Maatschappelijk verantwoorde kleding

Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding die met fierheid wordt gedragen en verkocht. Stukken die een nieuw elan brengen in de textielwereld en het resultaat zijn van een humaan, ethisch en ecologisch productieproces

In onze showroom in Kalmthout waar je kunt passen en voelen, vergelijken en sparren. Ook gadgets en relatiegeschenken vind je in de showroom. Neem contact op dan kunnen we eraan beginnen! Ons adres vind je op de website. Of bel even, dat kan natuurlijk ook! Tel: 03/3450641. Jos en Daniella helpen je graag! Tot snel, de koffie staat klaar! Wij leveren Stanley/Stella omdat het ideaal is voor personalisatie, om te bedrukken of borduren, het kan allemaal.

Stanley/Stella is een personaliseerbaar lifestyle merk en biedt kwaliteitsproducten aan met respect voor mens, natuur en milieu, daarom hebben wij dat in onze collectie opgenomen. Pionier in de industrie, eco-minimalistisch en creerder van tijdloze producten. Premium, eigentijdse, perfect uitgesneden basics… Een voorkeur aan kwaliteit en ethiek om het beste promotietextiel aan te bieden.